Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tuinkruiden, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit A little bite of Beddington:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: