150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloemboterdragoneieidooierkervelknoflookkruidenmayonaisemosterdolieolijfoliesjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rundvleesrolletjes aan spiesjes

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, sla, kerstomaat, lente ui, pastrami, peper, peterselie, ricotta en runderrookvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Groene saus in Franse stijl

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Remoulade Sauce

Ingrediënten:
bieslook, birds-eye chilipeper, citroensap, dijonmosterd, grove mosterd, hot sauce, knoflook, mayonaise, peterselie, selderij, selderijblad, worcestershiresaus, zoete hongaarse paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Diner / lunch / bijgerecht uit Het kleine fornuis:

Gezond voor jong en oud

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, grotchampignons, olie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met verse kruiden

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, dille, ei, kervel, koriander, mayonaise, munt, peterselie, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Recept uit Gerookte lekkernijen:

Kruidenboter

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, knoflook, peper, peterselie en zout

Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, gerookte tonijnfilet, jonge prei, lente-ui, peper, peterselie, tomaten en zout

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Kaasballetjes

Ingrediënten:
bieslook, blauwschimmelkaas, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, geitenkaas, peterselie, roomkaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde artisjokharten met kruiden

Ingrediënten:
artisjok, basilicumdipsaus, bieslook, citroensap, dragon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dille, dragon, kervel, koriander, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Haal meer recepten op...