134 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercourgetteeigroentebouillonkaasknoflookkruidenmelkolijfolieoreganopepertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met worst en basilicum

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, italiaanse worst, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met groente en kaas

Ingrediënten:
asperge, bloem, bloemkool, boter, broccoli, doperwten, druivenpitolie, ei, kaas, maïsolie, melk, paddenstoelen, spinazie, ui, kruiden en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met kaas

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Minestrone di mama

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, doperwten, groentebouillon, kievitsbonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, salie, savooiekool, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Boerensoep

Ingrediënten:
gedroogde paprika, kruiden, groentebouillon, koolrabi, macaroni, meiknol, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, italiaanse pomodori in blik, rode kidneybonen, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, kruiden, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kruiden, knoflook, lamsgehakt, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Melanzane ripiene

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bladpeterselie, brood, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, majoraan, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

risotto met pancetta en tuinbonen

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, kruiden, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bliktomaten, ei, knoflook, olijfolie, oude geraspte kaas, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselieblad, suiker en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Haal meer recepten op...