Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Gehaktballen voor Madrileense stoofpot
- Ingrediënten:
- broodkruim, eidooier, kikkererwten, olie, peper, peterselie, rundergehakt en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, eidooier, fruit, kidneybonen, knoflook, kruiden, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen: