30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbroodcitroensapcrème fraîcheeifruitknoflookkruidenmelkolijfoliepeperuivleeswaterzeezoutzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:

Omelet, boeren-

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, mager rookspek, margarine, melk, peper, peterselie, tijm, water en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselsoep - sopa de mejilones

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, melk, mosselen, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebakken runderlever met gebakken uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroenolie, citroenrasp, kruimige aardappel, lever, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rodewijnazijn, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koken met kleur: Kruidenkaas flensjes

Ingrediënten:
bakpoeder, beslag, bloem, boursin, eieren, flensjes, granen, groenten, koriander, kruiden, kruidenblaadjes, kruidenkaas, melk, munt, pannenkoeken, peterselie, olie, zout, taart, bakpoeder, volle melk, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #40

Ingrediënten:
bietjes, bloemkool, cabernet sauvignon, cake, chocolade, druiven, gember, groenten, havermout, kaneel, kardemom, koffie, kruidenmix, kurkuma, melk, rode biet, roze zout, taart, valpolicella, wijn en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel

Haal meer recepten op...