Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit 1080 recepten: