Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes: