Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Peterselie-aardappeltjes
- Ingrediënten:
- boter, citroenrasp, krulpeterselie, nieuwe aardappel, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Spaans:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: