Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Portfolio:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit The big green egg book: