Basisrecept uit Liever lokaal:
Court-bouillon
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, droge witte wijn, laurier, peterselie, prei, tijm, ui en zeezout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: