Recept uit Turks kookboek:
Kuzu etli sebze çorbasi - Lamssoep met groenten
- Ingrediënten:
- boter, laurier, peterselie, prei, selderij, sjalot, ui, water, wortel, yoghurt en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, foelie, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Portfolio:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag: