Recept uit Margriet kookboek:
Kip, in wijn gestoofde
- Ingrediënten:
- boter, braadkip, champignon, knoflook, laurierblad, mager rookspek, maïzena, margarine, olie, peterseliestelen, rode wijn, sjalot en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, cognac, droge witte wijn, fond, knoflook, laurierblad, olie, peper, plantaardige olie, reuzel, rode bourgogne, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: