Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, peper, prei, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: