Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gratin Dauphinois
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, gruyère, knoflook, nootmuskaat, bladpeterselie, rozemarijn, slagroom, tijm, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, cognac, ei, groentebouillon, kruiden, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: