Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, azijn, bieslook, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, mosterd, olijfolie, peper, prei, suiker, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier: