Recept uit Koude keuken:
Brood met haring
- Ingrediënten:
- ansjovisboter, bieslook, bismarckharing, bruinbrood, kappertjes, mayonaise, peterselie, tomaat en zure augurken
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, ei, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, kerrie, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kruiden, magere smeerkaas, mosterd, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode ui, selderij, tomatenpuree, ui, witte gelatine, witte wijnfond, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Spaans:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Lunch uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: