Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Börek met lamsvlees
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, eiwit, fruit, gehakt, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier: