Ontbijt uit Brindisa:
Buñuelos de viento - Gesuikerde briochebeignets
- Ingrediënten:
- bloem, boter, fijne kristalsuiker, melk, plantaardige olie en water
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- beignets / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, boter, bouillon, ei, eidooier, gedroogde gist, gehakt, gist, honing, kaneel, kaneelpoeder, knoflook, meel, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Brindisa:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Patesserie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: