Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Patisserieboek:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen: