Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, ei, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon: