Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, gist, melk, rum, suiker, suikersiroop, vetstof en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bittere chocolade, bloem, citroenrasp, citroensap, donkere rum, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, instantgist, kaneel, meel, olie, oranjebloesemwater, patentbloem t45, poedersuiker, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Zalig zoet:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: