Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, gist, melk, rum, suiker, suikersiroop, vetstof en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakkersgist, bakpoeder, bittere chocolade, boter, bruine rum, citroen, citroenrasp, cognac, donkere rum, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, meel, olie, poedersuiker, sinaasappellikeur, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Zalig zoet:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Ontbijt / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro: