Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, vlees, volle melk, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Smokey Goodness:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean: