48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebakpoederbasilicumbotercitroensapeigroentegroentebouillongruyèreknoflooknootmuskaatolieolijfolieoreganopaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikaslagroomsuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgette- en sesambeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, munt, sesamzaad, tahini, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Gourgettefrietjes

Ingrediënten:
bloem, courgette, fijn zout, melk, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Courgettes met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgettebeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Courgettesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, gruyère, lente-ui, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch / groente
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lasagne met kaassaus

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, boter, courgette, diepvriessperziebonen, diepvriestuinbonen, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, sperziebonen, tuinbonen, verse basilicum en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Fritto misto

Ingrediënten:
ananas, appel, banaan, basilcum, bloem, bloemkool, cantharellen, champignons, courgette, ei, gehakt, lever, melk, peterselie, rozemarijn, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / fruit / groente / orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoeken met courgettepesto

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, melk, olie, pesto, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Courgettetortino - tortino di zucchini

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, fontina, gruyère, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, salami en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Courgettesformatini - sformatini di zucchine

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Courgetterol

Ingrediënten:
boter, champignon, courgette, ei, fromage frais, groene sla, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper, witte bloem, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, eierdooiers, knoflook, lasagna, melk, olijfolie, paprika's, peper, pijnboompitten, ricotta, salie, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoek met kaas

Ingrediënten:
bataat, bloem, boter, cheddar, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, manchego, melk, olie, parmezaanse kaas, ricotta salata, slagroom, ui, winterpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, courgette, eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoeken

Ingrediënten:
bataat, bieten, bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, knolselderij, koolraap, lente-ui, melk, olie, slagroom, spinazie, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...