Recept uit Koken voor elke dag:
Puree van gierst, aardappelen en wortelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, gierst, melk, peper, tijm, water, wortelen en zout
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: