Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Konijn in melk - coniglio al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, konijn, maïzena, melk, peper, ui, venkelzaad, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bloem, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: