Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table: