Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Ham-kaascroquetten
- Ingrediënten:
- boter, eiwit, ham, jong belegen kaas, melk, mosterd, paneermeel, patentbloem, peper, room, worcestershiresaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, dragon, ei, gruyère, ham, knoflook, komkommer, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, specerijen, suiker, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: