Bijgerecht uit Moro:
Sperziebonen met kaneel en yoghurt
- Ingrediënten:
- jonge sperziebonen, kaneelpoeder, knoflook, melk, yoghurt, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans / Libanees
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, gehakt, griekse yoghurt, groentebouillon, komijnpoeder, olie, olijfolie, peper, rode paprika, specerijen, ui, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Moro:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: