Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Gevulde eieren als croquet, Elisabeth, 1930
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, peper, vleesresten en zout
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, frituurvet, gekookte ham, kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Lunch uit Oma's receptenboek: