Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van De Hippe Vegetarier: