Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, patentbloem, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept van Oh my foodness: