Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: