53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloemboterbouilloneihalf-om-halfgehaktkaasknoflookmozzarellaolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliespecerijensuikertijmtomatenpureeuivleeswaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Skirlie

Ingrediënten:
bruin brood, ei, fijne havervlokken, gehakt, margarine, melk, nootmuskaat, peper, ui, water en zout

Keuken:
Schots
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergines, bloem, boter, gehakt, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, knoflook, tomaten, ui, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zonnevis met cider

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cider, ei, gehakt, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, uien, vetstof, zonnevis en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gehaktvulling

Ingrediënten:
boter, half-om-halfgehakt, kwark, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, spinazie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pastitsio

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, korte pasta, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietjes, boter, ei, gemalen kruidnagel, half-om-halfgehakt, jus, kruimige aardappels, laurierblaadje, lauwwarm water, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomatenketchup, tomatenpuree, uien, ui, water, worcestershiresaus, zout, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Sausage rolls of mini saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cayennepeper, ei, half-om-halfgehakt, ei, ketjap, melk, nootmuskaat, paneermeel, paprikapoeder, sjalotje, zout, soezenbeslag, witte peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Gevulde uien

Ingrediënten:
beschuitkruim, boter, brood, gehakt, ham, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout

Soort:
bouillon / ovenschotel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:

Vullingen voor empanadillas - rellenos para las empanadillas

Ingrediënten:
ansjovis, bechamelsaus, brood, gehakt, ham, melk, nootmuskaat, peper, tomatenpuree, tonijn uit blik, ui, verse peterselie en vis

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / gevogelte / frituur
Haal meer recepten op...