Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, volle melk, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: