Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: