Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Noma:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: