Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken: