Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kervel, knoflook, komkommer, kookvocht van vis, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, slagroom, specerijen, suiker, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: