Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, citroenschil, dille, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurier, laurierblad, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappelschil, ui, venkel, venkelzaad, water, witvisfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: