17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbasilicumbieslookbleekselderijbloemkoolbotercayennepepercitroensapdilledroge witte wijneieidooierknoflooklaurierolijfoliepeperpeterselietomaatuivenkelwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Salade van jonge aardappeltjes met ansjovis vierge

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene olijf, knoflook, korianderzaad, limoen, rozemarijn, sjalot, tomaat, venkel, venkelloof, zoetzure jalapenopeper en zure ansjovisfilets

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Carpaccio van ossenhaas

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, cornichons, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bliktonijn, citroen, citroensap, ei, kalfsoester, kappers, laurier, olijfolie, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
kalfsvlees / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Carpaccio di polpo - Octopuscarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, giorgios vinaigrette, laurier, octopus, olijfolie, peper, tomaat, ui, vis, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:

vissoep met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappel, bittere sinaasappel, citroen, gemalen zwarte peper, heek, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensfilet met tonijnsaus - lombo tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilets op olie, bleekselderij, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, eierdooier, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, varkensfilet, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mijn bouillabaisse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, jumbo garnalen, knoflook, kokkels, krab, kreeft, laurier, mayonaise, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, rode spaanse peper, rosé, stokbrood, tomaten, ui, venkel, vis en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:

Stralsund bokking

Ingrediënten:
appel, augurk, bieslook, bokking, citroen, citroenmelisse, dille, dragon, olie, peterselie, suiker, ui, vis, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Linguine met garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, garnalen, tomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, pastadeeg, rode spaanse peper, rucola, saffraan, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch