Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek: