816 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencitroensapcourgettegroenteknoflookmuntolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomaattomatenpureewaterzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Gemarineerde mul met ui, paprika en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bruine suiker, citroensap, knoflook, mulfilet, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, gerookt paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode wijn, sjalot, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Aubergine Parmigiana

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, tomatenblokjes uit blik, tomatensaus, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine en groentelaagjes

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bloem, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, tomatensaus, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, broodkruim, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, ui, venkel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aubergine parmagiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat uit blik, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, brood, kalfsgehakt, ui, olijfolie, passata, pecorino en tomaten

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Aubergine-kuku

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, berberisbessen, bloem, broodkruim, ei, knoflook, peterselie, saffraandraadjes, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Aubergine pahi

Ingrediënten:
appelazijn, aubergines, citroengras, druivenpitolie, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gember, kaneel, kerrieblaadjes, kerriepoeder, knoflook, kruidnagelpoeder, mosterdzaad, pandanblad, rode chilipeper, romanopaprika's en ui

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Kadaifinestjes met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, kadaifideeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, parmezaanse kaas, aubergine, italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, paprikapoeder en uitje gesnipperd

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Aubergine uit de oven

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, parmezaanse kaas, aubergine, italiaanse kruiden, olijfolie, paprikapoeder, knoflook en ui

Haal meer recepten op...