Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Spaghetti met eieren en aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, bladpeterselie, eidooier, eiwit, olijfolie, ricotta en spaghetti
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, groente, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Oh My Dish:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Ontbijt / diner / lunch uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: