Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Roergebakken paksoi - stir-fried bok choy
- Ingrediënten:
- kippenbouillon, maïzena, paksoi, slaolie, suiker en water
- Keuken:
- Chinees / Amerikaans
- Soort:
- gevogelte / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gehakt, gember, knoflook, melk, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Noma: a work in progress: