Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken: