Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Beignetbeslag (derde versie) - masa para buñuelos
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, saffraanpoeder, sodawater en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- beslag/deeg / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cacao, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, speculaaskruiden, suiker, ui, vanillesuiker, walnoten, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Vegan Genial:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek: