Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, kaneel, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: