Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: