Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Vleessoep
- Ingrediënten:
- ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, broccoli, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, pasta, peper, rijst, rundvlees, suiker, tijm, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier: